De cursus: ”Omgaan met het sjamanisme in het dagelijks leven”. 

Deze cursus wil ik geven in groepjes van maximaal 8 personen Dit in groepjes van maximaal 8personen om een zo persoonlijk mogelijke begeleiding te waarborgen Wat is sjamanisme ? Dit is een manier van leven en omgaan met de natuur, de Elementen. De krachten leren ervaren en de kunst om er mee om te kunnen mogen gaan. Dit kan zijn leren zien en voelen, maar misschien ook de mogelijkheid om te kunnen healen. Mocht je interesse hebben of misschien meer uitleg hierover willen, bel me of maak een afspraak. In de cursus komen o.a. aan bod een zoektocht naar je krachtdier, de elementen de windrichtingen en het zoeken naar het eigen geluid van je ziel. rendier

In de cursus wordt gebruik gemaakt van rituelen die op het sjamanisme zijn geënt. Deze rituelen kunnen je ondersteunen om contact te maken met je kern. Vanuit deze kern kun je dan met energieën werken die het persoonlijke overstijgen. Tijdens deze rituelen maak je gebruik van kwaliteiten van andere, vaak tot nu toe onbekende en niet toegankelijke krachten, zoals dierkwaliteiten, de elementen en de kracht van de voorouders . Het is de bedoeling je eigen vorm en mogelijkheden te vinden. 
Voorafgaande aan de cursus; Wordt een energie wandeling gegeven. Hierin leren we voelen, ervaren wat energie is en wat het met ons doet. 
Er zullen verschillende plaatsen met diverse energieën bezocht worden. Bij elke plek krijgt U een uitleg over datgene wat U hebt gevoeld en ervaren. 
Deze wandeling is niet verplicht , maar zal later blijken , wel erg nuttig in de verdere ontwikkeling te zijn .

De nieuwe basis cursus zal starten 1 november.

In de Oase in Riethoven. Zou je interesse hebben stuur me dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0402540921 / 0638725463.

De cursus bestaat uit verschillende onderwerpen zoals het levenswiel, trance, klank en de invloed van trillingen, natuur en verbindingen, rituelen en healingen. Daarnaast zijn rituelen en of trance reizen een belangrijk deel van het sjamanisme, ook hierin zul je binnen de cursus mee in aanraking komen. We gaan werken met verschillende stromingen uit het sjamanisme zoals de Noord Amerikaanse stroming, de Siberische en de Noord Europese stroming. Zo krijg je ,door deel te nemen, te ervaren en te voelen een duidelijk beeld van het sjamanisme en hoe zich dit voor jou persoonlijk in deze wereld vertaald.

Op onze eerste cursusdag gaan we werken met de kracht van de dieren en de spirithelpers. We gaan contact maken met en op zoek naar krachtdieren en wat ze voor ons beteken. We gaan ook werken met richtingen en elementen, waar staan ze voor en hoe werken we in het sjamanisme hiermee? Na afloop van de eerste cursusdag zullen de onderwerpen en het programma van de tweede dag besproken worden. Dit is mede afhankelijk van het verloop van de eerste dag en de vragen en behoefte van de deelnemers.

De cursus bestaat uit 6 lesdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De cursusdagen zijn telkens op zaterdag, en beginnen in de maand oktober 2018 bij extra aanmeldingen kan ook een vrijdag groep to de mogelijkheden behoren

De cursusprijs bedraagt €225,00 dit is excl eten en drinken

In oktober start de vervolg cursus sjamanisme, dit bevat 6 dagen van jezelf en hoe deze te kunnen gebruiken.

Ook het voelen en zien van de energieën die om ons heen zijn.

We gaan ook dieper in op de persoonlijke krachten van ieder aan zich, ziener, healer, begeleider, In de lichamelijke en of geestelijke wereld. Dit is een kort gegeven van alles wat er zoal gaat gebeuren.

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail en of neem even telefonisch contact met me op.

De data voor de vervolg cursus zijn oktober november januari februari maart en april.

De cursus wordt gegeven in de Oase in Riethoven.

Kosten voor de gehele cursus excl. eten en drinken €225,00.

E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.